De winkel is gesloten van 5 tem 10 april 2024. Terug open (en pakjes worden opnieuw verzonden) vanaf donderdag 11 april 2024. ** Zag je ons in Terzake op vrijdag 19 januari 2024? Herbekijk het fragment op onze website * NIEUWS: in 2024 openen we een 2e winkel in BONHEIDEN! ** Openingsuren 2024: dinsdag - donderdag - vrijdag 9.30-12.30 en 13.30-17.30uur. Zaterdag doorlopend 9.30-17.30u ** Ontdek alle SALES in de KOOPJESHOEK!

Hoe de juiste Wobbel kiezen?

Wat is het verschil tussen onze boards?

Wobbel Original versus Wobbel Pro
De Wobbel Original wordt geleverd met of zonder ons EKO-wolvilt of met kurk. Dit is een wolvilt, door de natuur gekleurd en voelt zacht en warm aan.

De Pro boards worden geleverd met ons voornamelijk gerecycleerde geperste PET-vilt. Dit is een slijtvast vilt, dat geweldig is voor professioneel gebruik zoals in scholen en speeltuinen. Dit vilt is iets gemakkelijker schoon te maken in vergelijking met het wolvilt, maar voelt niet zo zacht aan als het wolvilt.

De Pro- en Original-boards hebben dezelfde grootte en kunnen hetzelfde gewicht dragen. Deze maat is vooral geweldig vanaf ongeveer 3 jaar en ouder, maar kan worden gebruikt voor alle leeftijden, tot 200 kilogram. Houd er rekening mee dat kurk alleen geschikt is voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Wobbel Starter
De Starter is ons kleinste bord, de perfecte 'mijn eerste Wobbel'.
De vorm, curve, maat en gewicht maken het een lichter en zeer stabiel balansbord. Bedoeld voor de kleinste kinderen, maar kan worden gebruikt voor alle leeftijden tot 100 kilogram.
De Starter bieden we zonder vilt of met hetzelfde gerecyclede vilt als op de Pro.

Wobbel XL
De Wobbel XL is geweldig voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar oud en volwassenen, en wordt geleverd met of zonder ons EKO-wolvilt. Dit bord kan gemakkelijk 200 kilogram dragen.

Wobbel 360
De Wobbel 360, die geweldig is voor alle leeftijden, en wordt geleverd met of zonder ons voornamelijk gerecycled geperst vilt zoals op de Pro en Starter. Het is ons dynamische ronde bord, geweldig voor spinnen, trucs en vooral leuk om samen te spelen. Dit bord kan ook gemakkelijk 200 kilogram dragen.

 

Wil je graag meer info? Een bepaalde kleur/afwerking of maat bestellen? Laat het me zeker weten, ik help je graag verder.

Met speelse groet - Maike van Japsnoet

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd