NIEUWS: najaar 2024 openen we een winkel in BONHEIDEN! ** Openingsuren 2024: dinsdag - donderdag - vrijdag 9.30-12.30 en 13.30-17.30uur. Zaterdag doorlopend 9.30-17.30u ** Ontdek de Japsnoet KOOPJESHOEK!

Japsnoet in reportage Terzake

Naar aanleiding van het nakende faillissement van speelgoedketen FUN werd Maike door Terzake gevraagd om mee te werken aan een reportage over het voortbestaan van echte speelgoedwinkels.

Wij zijn van mening dat echte winkels absoluut nog zullen voortbestaan. Want er is niets mooier dan een prachtig en passend geschenk voor je kind, neefje, nichtje of kleinkind te kunnen kiezen. Vastpakken, voelen, ruiken en al even wegdromen naar het moment dat je kind ermee spelen zal.

De lach op het gezicht van een kind, als de favoriete auto, bal, speelgoedtaart of pop gekozen is. Als ouders van maar liefst 4 kinderen, weten we als geen ander dat je als ouder gelukkig bent wanneer jouw kind dat ook is.

Dit maakt dat we - reeds meer dan 15 jaar - elke winkeldag met ontzettend veel liefde en passie onze speelgoedwinkel Japsnoet openen. Maar zoals iedereen wel weet, smeer je met enkel liefde en passie geen boterhammen. De speelgoedindustrie zit meer dan ooit in een uitdagende periode.  Voor ons echter geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten, maar wel het moment om nieuwe kansen te nemen en plannen te maken.

En dat deden/doen we: in 2024 zullen we een tweede Japsnoet winkel openen en dit in .... BONHEIDEN!

Meer info hierover volgt.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd