De winkel is gesloten van 5 tem 10 april 2024. Terug open (en pakjes worden opnieuw verzonden) vanaf donderdag 11 april 2024. ** Zag je ons in Terzake op vrijdag 19 januari 2024? Herbekijk het fragment op onze website * NIEUWS: in 2024 openen we een 2e winkel in BONHEIDEN! ** Openingsuren 2024: dinsdag - donderdag - vrijdag 9.30-12.30 en 13.30-17.30uur. Zaterdag doorlopend 9.30-17.30u ** Ontdek alle SALES in de KOOPJESHOEK!

Japsnoet op RTV!

Normaal sta ik niet zo te springen om zelf in de kijker te staan.. Ik babbel graag (heel graag) face to face. Maar niet zo zeer tegen een camera.  Ik kreeg echter de vraag van RTV of ik aan een interview mee wilde doen in het thema Corona & Sinterklaas. Natuurlijk wilde ik dat wel graag doen, en zette ik mijn camera angst opzij. 

Het sluiten van de speelgoedwinkels heeft natuurlijk een ontzettend grote impact op ons. Maar dat neemt niet weg dat we er gewoon voor jullie willen blijven zijn. Door middel van afhalingen aan de winkel, levering aan huis (in de regio) en gratis verzending binnen België voor alle orders vanaf 35 eur.

We blijven (langs vele wegen) bereikbaar: natuurlijk via onze webshop, maar ook via email info@japsnoet.be - via FB en IG - whatsapp/gsm 0478 78 1319. Wil je vragen of we bepaalde items op voorraad hebben, meer informatie of uitleg, deskundig advies of cadeautips, of graag iets bestellen: laat het me zeker weten, ik help je graag!

Met speelse groet,  Maike van Japsnoet

Lees je graag het artikel erbij: https://rtv.be/artikels/speelgoedwinkel-sluiting-nu-dramatisch-voor-jaaromzet-a90366

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd