S T O C K V E R K O O P van woensdag 1 tem zondag 5 mei 2024, 10-17/17.30u ** NIEUWS: in 2024 openen we een 2e winkel in BONHEIDEN! ** Openingsuren 2024: dinsdag - donderdag - vrijdag 9.30-12.30 en 13.30-17.30uur. Zaterdag doorlopend 9.30-17.30u ** Ontdek alle SALES in de KOOPJESHOEK!

Nieuwe items van Grimm's

Nieuwe items van Grimm's

Ontdek alle items van Grimm's hier!

Ontdekte je de nieuwe collectie van het prachtige Duitse open-ended merk Grimm's al?

De prachtige gekleurde en fantasierijke Building Worlds bieden een onwijs grote speelkracht en dragen bij aan een fantasievol open-ended spel met speelplezier voor klein en groot, jong en oud!

Grimms maakt al hun speelgoed in Duitsland en Europa.

Dit merk staat voor mooi, artistiek vervaardigd kwaliteitsspeelgoed, gemaakt van natuurlijke materialen, bevordert ook een gevoel van schoonheid en begrip van kwaliteit. Dit vinden wij en Grimm's belangrijk in onze ‘wegwerpmaatschappij’.

Naar onze mening gaat kinderspeelgoed niet alleen over kinderen die bezig zijn, dat wil zeggen, iets te doen hebben. Wij vinden het vooral belangrijk dat zij speelgoed krijgen dat past bij hun leeftijd en ontwikkeling.

De verbeeldingskracht van de kinderen moet worden gestimuleerd en dit zal helpen het creatieve potentieel te ontwikkelen dat iemand gedurende zijn hele leven ter beschikking heeft staan.

Grimm's is sinds 1978 een familiebedrijf en duurzaam geleide fabrikant aan de voet van de Schwäbische Alb. Met veel vakmanschap en oog voor detail vervaardigen ze al bijna een halve eeuw natuurlijk, kwalitatief hoogstaand en veilig houten speelgoed van officieel geteste kwaliteit.

Ze ontwerpen duurzaam houten speelgoed waarvan het minimale ontwerp veel ruimte laat voor de ontwikkeling van de creativiteit van het kind. Zo ontstaan ​​er nieuwe fantastische speelwerelden, die gelijke tred houden met de ontwikkeling van het kind.

Gemaakt in Duitsland en Europa

Op het hoofdkantoor van het bedrijf in Hochdorf worden nieuwe producten ontwikkeld, geolied, in kleur gedompeld, geassembleerd, op kwaliteit gecontroleerd, verpakt en over de hele wereld verzonden. Bij productontwikkeling laten we ons leiden door vrijschoolonderwijs en andere alternatieve pedagogische benaderingen, zoals Montessori. De houtbewerking wordt uitbesteed aan kleine onafhankelijke bedrijven in Duitsland en Europa. De grootste van deze producenten heeft zijn vakmanschap gedurende vele jaren geleerd in ons bedrijf in Duitsland voordat hij terugkeerde naar zijn oude huis in Bosnië om zijn eigen bedrijf te starten.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd